Samenwerkingsverbanden.

Het Onderzoekscollectief

Het Onderzoekscollectief is een collegiaal samenwerkingsverband tussen enkele zeer ervaren onderzoekers, ieder met een eigen achtergrond en expertise. Door deze samenwerking zijn de deelnemers meer dan de som der delen: we complementeren elkaars expertise en inspireren elkaar om te blijven ontwikkelen, buiten de randjes te kleuren en daardoor de onderste steen boven te krijgen in ieder onderzoek dat we uitvoeren. 

Deelname aan het onderzoekscollectief zorgt voor een betrouwbare borging van de dienstverlening, ook in drukke tijden of bij calamiteiten.SHIFT

Met het gedragswetenschappelijk bureau SHIFT deelt Mira de passie en fascinatie voor menselijk gedrag. 

SHIFT is expert in verandering of verschuiving (een shift) in gedrag. Dit doet SHIFT door gedragswetenschappelijke strategie toe te passen in praktische interventies en campagnes. 

SHIFT houdt zich bezig met omgevingsinrichting, nudges en tal van veranderprocessen in de openbare ruimte, verkeersveiligheid, mobiliteit en afvalscheiding. 

 

SHIFT en Marintel sluiten dus naadloos op elkaar aan: van onderzoek naar gedragsverandering naar evaluatie. Avalon Advies

In de afval- en duurzaamheidsprojecten werkt Marintel duurzaam samen met Avalon Advies, een deskundige, praktische en flexibele partner voor een groot aantal gemeenten. Avalon Advies biedt oplossingen en adviestrajecten bij implementatie van inzamelingstrajecten en is een deskundige partner bij aanbestedingen of begeleiding bij een energiebesparingstraject. 

Naast advisering en projectleiding biedt Avalon ook administratieve diensten, zoals bij subsidietrajecten voor duurzame maatregelen (woningisolatie en duurzame energieopwekking). 

 

Avalon advies slaat een brug van inventariseren en evalueren door Marintel, naar de praktijk van beleidsplannen en -uitvoering.  Mira staat altijd open voor duurzame samenwerking met organisaties. Neem vooral contact op!